Kvinnliga pizzabagare?

Varför finns det inga kvinnliga pizzabagare?
Jo, pizzabagare är ett yrke för män precis som alla andra jobb där det gäller att fatta viktiga beslut som kan påverka omgivingen.
Men i en pizzarestaurang finns det ju jobb som passar kvinnor också tex städerska eller underhållerska.

mvh Pizzabloggen

Relationenen till pizzabagaren

En pizzabagare är kanske den viktigaste personen i ditt liv. Han har lika stor, om inte sörre, betydelse än din advokat eller mamma. Pizzabagaren kan inte va vem som helst, mellan dig som kund och pizzabagaren måste det finnas något speciellt, en gnista. Du ska kunna känna dig trygg och säker hos din pizzabagare, du ska inte behöva tänka på pris eller vad du ska äta, det vet redan pizzabagaren. Pizzabagaren må tjäna mindre än dig men om du skulle varit en hindu skulle pizzabagaren varit en ko. Pizzabagaren är din vän, din bästa vän. Det är av högsta vikt att hålla sig till en och samma bagare, och bibehålla en bra relation till denne livet ut.

När man är ledsen..

.. eller ensam är det tur att man har sin pizzabagare. Han kan man ringa när som helst och prata ut med. Ibland när det är riktigt illa eller när pizzasuget närmar sig klimax öppnar han bageriet och bakar din favoritpizza bara för dig. Det är vad vi kallar äkta kärlek.


Pizzaresa

Idag börjar vi på redaktionen vår pizzaresa till karlskoga, vi kommer äta pizza och drick cola i mängder om allt går enligt planerna. Återkommer på söndag.

RSS 2.0