Pizzasallad

Pizzasalladen görs utifrån satser, ungefär en sats varannan månad. I Pizzasalladen finns det kål och ibland paprika, dessa ingredienser har en extremt lång hållbarhet så det vore dumt att slösa tid på att fixa ihop en ny sallad varje dag.
I källaren på pizzarestaurangen ligger därför den "stora skålen" som rymmer sallad för 2 månader, skålen är länkade via ett rör till köket ovanför där man kan slänga ner all överbliven sallad som gästerna lämnat kvar på tallriken för återanvändning. När salladen i källaren blir för dammig är det bara att köra den i "jättetvättmaskinen" och återföra dressingen. Om pizzarestaurang inte har en källare är det bara för att de gömmer den under  huset.


Pizzasallad, känns igen på vitheten.

Kommentarer
Postat av: tess

Är det sant???:O

2008-07-31 @ 01:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0